"Två hjärtans önskan ska vårdas på plats, skapas på gemensamma ord och tankar samt förvandlas till lycka i vårdande handling"
LÅ-02
Dagbok på nätet!
Beakta detta...
 
Läs dagboken med en extra positiv anda. Beakta noga att negativa ord ofta klingar så mycket starkare än de flesta positiva någonsin kan göra och därför bör betonas ned aktivt vid läsning.
 
Kritiska ord och omdömen är inte avsedda att skada eller förtala fysisk person, förening, företag eller annan förebild, utan är endast tilltagna för att om möjligt, för egen del, återge en styrka av ofta tillfälliga och dagsaktuella sinnesyttringar för personligt bruk och minnesbeaktande.
 
Skulle riktigt potentiella kritik- och konflikthärdar förekomma, behandlas dessa uteslutande utanför detta media för att underlätta en direkt och dubbelriktad konfliktlösningsmetod. Referat kan naturligtvis förekomma inom ramen för normalt dagboksskrivande. Kritisk återkoppling till dagbokens innehåll välkomnas och skall beaktas. Dagboken är tänkt att på ett verklighetsanknutet sätt balansera kritik och beröm.
 
Som läsare ombeds du dock beakta att innehållet trots allt är partiskt författat och att en motpart mycket väl kan vara ofrivilligt drabbad av vinklad kritik där personlig nytta, föreningsintressen, företags- eller förebildsintressen inte betonats tillräckligt tydligt och rättvist. Lojalitet mot alla parter är dock en grundfilosofi, inte minst genom denna förklaringstext. Att helt utelämna kritiskt tänkande och framtoning skulle i sig vara en missvisande verklighetsflykt, föga journalistiskt och dokumentärt korrekt för eftervärlden...
 
 LÅ-03
 
Gästbok

Dagbok, mars 1999

 

Lars Ålander

Gästbok Mail välkomnas Dagbok Dikter Fotoalbum
Släkt Vänner Fritid Resor Musik Arbete/Utb. Smått och gott
Innehåll

En ny dag, ett nytt äventyr...

Åter startsidan

Här finner du lite av min vardag, helgdag och festdag...
Länkar till andra hemsidor där dagbok förs:


   
 

99-03-30, tisdag

En härligt solig dag har det varit. Tyvärr har jag varit lite mindre synlig och strålande. Har haft gott om överskottsenergi, men inget tålamod och ännu mindre beslutsamhetskraft. En viss trötthet har bidragit till min återhållsamhet och lett till att jag stannat inomhus. Jag har funderat på att åka till Umeå, Åre, Malmö och Göteborg för att bara nämna några exempel. Samtidigt med dessa "yttre" dragningskrafter har jag velat vara hemma. Snacka om att vara splittrad. Det är med stor sannolikhet en motreaktion som följt efter idogt arbete under en längre tid. Det går dock inte att klaga på min nattaktivitet natten till idag. På tåget hem ifrån jobbet fick jag en idé till förstasidesbild på hemsidan. Jag var riktigt koncentrerad och aktiv till 4-tiden på morgonen. Nu närmar sig åter igen natten och jag måste välja på om jag ska sova eller vara produktiv. Vi får se...

99-03-28, söndag

Denna dag har varit fylld av olika sinnesstämningar. Dagen började bra och avslutas nog med ganska gott mod. Där emellan har det varit splittrade känslor. Vaknade på jobbet med ett leende på läpparna när jag mottog ett SMS ifrån Linda. Hon undrade om jag ställt om klockan, samtidigt som hon deklarerade att hon var på väg och kunde bli någon minut sen. Jag infann mig i lagom tid vid min arbetsplats. Det blev en lugn och skön morgon, även om det blev en del extraarbete för Linda och mig när det visade sig att skyltningssystemens klockor inte blivit omställda som utlovat. Det tog nära nog två timmar innan detta genomskådades.

Tillsammans med Linda och Tomas gick arbetsdagen snabbt. Efter jobbet beslutade jag mig för att göra en riktig långpromenad i den härliga och varma vårsolen. Jag startade från centralen vid 14-tiden, efter att ha gjort sällskap med Linda mot tunnelbanan. Ensam gick jag längs Norrmälarstrand, bort mot Rolambshovsparken och vidare över Västerbron till Långholmen. På Långholmen gick jag längs stranden runt den östra delen av ön. Fann en riktigt härlig bergshöjd där jag slog mig till ro i solen. Jag småsov i nära nog en halvtimma med den härligt värmande solen i ansiktet. Ni skulle ha stormtrivts i samma grad som den oerhörda mängd söndagspromenerare jag mötte längs min väg. Trots att jag var långt ifrån ensam, kände jag mig plötsligt lite ensam. På min väg ifrån Långholmen slog jag därför en signal till Elenor för att få klart med detaljerna inför skidsemestern.

Här började dock de tragikomiska känslorna tona upp sig, likt ett laddat åskmoln inom mig, i den annars så underbara dagen. Trots att det inte är riktigt sanningsenligt, kändes det plötsligt som om jag och min fd flickvän aldrig kunde lita på planer och tankar förrän dessa var i hamn och pågående verklighet. Kanske var det därför jag till slut kom fram till slutsatsen att vi skulle göra slut. (Vet dock att nyss nämnda påstående inte alltid drog åt fel håll). Idag blev dock mina farhågor besannade. För några minuter ansågs det onödigt att jag åkte iväg till fjällen med henne och hennes föräldrar, då vi ändå inte setts på nära nog två veckor. Framställan gav direkt undermeningen och slutsatsen att det inte var någon idé att jag åkte med om det ändå inte skulle bli någon närmare återförening, någonting som jag tydligt och länge klargjort. I och med detta beslutade jag mig för att i enlighet med rekommendationen ställa in min resa. Ytterligare övertygad blev jag när mobilen ett par minuter senare ringde. På jobbet ville dom erbjuda mig jobb imorgon mot bra ersättning inklusive "utryckningstillägg" som man får när "nattvilan" påbörjats.

Med stor tveksamhet skickade jag sedan iväg ett "nedstämt tacksvar", på ett nyinkommet SMS-meddelande som åter igen visade att jag var välkommen till fjällen, om jag så önskade. Lite för sent för att lusten skulle komma tillbaka och för sent tidsmässigt när jag nu tackat ja till arbete istället. Snacka om att känna sig splittrad och framför allt tömd på inre energi.

Fortsatte min stadsvandring efter en välbehövlig matrast. Gick vidare mot Slussen och genom Gamla stan innan jag åter igen var vid Centralen. Det hade nu gått drygt fyra timmar sedan min start därifrån. Vid detta laget var jag "nödig", varför jag tog Uppsalapendeln till Märsta istället för pendeltåget. Nu under kvällen har min energi så sakteliga börjat återkomma. Kanske behöver jag inte så mycket mer att se fram emot än kommande torsdags planerade båtkryssning. Kanske jag reser någonstans innan dess med, vem vet?

99-03-27, lördag

Just nu vet jag knappt vad jag ska skriva. Allt är frid och fröjd. Timmarna går bara lite väl snabbt. Inte blir det bättre av att en timma "försvinner" i natt när det är dags för sommartid. De senaste två dagarna har jag sovit ut ordentligt. Behövligt eftersom jag har arbetstur fram till midnatt även idag, (precis som under gårdagen). Strax dags att göra mig i ordning inför de två närmaste arbetspassen innan min semester. Planerna för början av nästa vecka känns fortfarande diffusa, men det gör ingenting. Det blir skönt med ledighet vad jag än tar mig för.

99-03-25, torsdag

Arbetsdagen var omväxlande. Tågtrafiken gick mestadels bra även om det var värre med skyltningssystemet på fjärrtågsstationerna i södra mälardalen. Trots extraarbete var arbetsbördan under kontroll, eftersom rusningstrafiken hann avslutas. När arbetsdagen var slut gick jag och en arbetskamrat ut på stan. Vi börjar nästan få rutin på affärsrundor. Till slut lyckades vi hitta en affär som jag ofta haft som exempel på en bra fyndarhörna. Vi gick en riktigt lång promenad på över två timmar. Gottegrisar som vi båda är, kunde vi inte motstå Saluhallens exklusiva chokladsorter.

Efter affärspromenaden gick jag tillbaka till jobbet för att förhandla om turbyten. Vidare blev det en utflykt till Märsta där jag löste ut tåg och bussbiljetter. Om planerna håller ska jag följa med min före detta flickvän och hennes familj till Sälen ett par dagar. Därefter har jag nu en Ålandsresa inplanerad innan nästa vecka avslutas med några arbetsdagar. Mycket blir det...

99-03-24, onsdag

Idag känns det som om jag haft en riktigt "lagom" dag. Lagom mycket arbete, lagom trött, lagom mycket fritid och sedan kommer jag dessutom att få en lagom stor löneutbetalning osv... Om jag fortsatte med denna lista, skulle jag snart komma fram till att dagen varit riktigt bra, inte bara lagom bra. Dansträningen kändes underbart bra även om det fanns "nötter att knäcka". Skådar jag in i framtiden inser jag dock att nattsömnen blir något kortare än lagom lång, men det gör ingenting när allt annat känns bra. Dessutom har jag tidigare under dagen hunnit njuta av lagom lång middagssömn... ;-)

99-03-22, måndag

Arbetsdagen gick smärtfritt fram. Jag hann till och med läsa lite om "Page maker 98". Eftersom grunderna sitter som gjutna, är det inte speciellt svårt att plöja igenom texten. Ännu har jag inte riktig koll på vilka för- och nackdelar programmet bjuder. Vet dock att det finns båda delarna i jämförelse med mitt dagliga HTML-knackande.

Tog en liten middagstupplur på eftermiddagen. Därefter bar det av till dansträningen. Jag fick frågan om jag var kär. Kanske det, men i vem? (Kan bara ana vart mina tankar i så fall skulle hamna...). Överskottsenergi hade jag i alla fall. Det var dessutom ett oerhört lyft att få dansa igen efter helgens tävlingsframgångar. En levande danskänsla åter igen, efter en svag depparperiod.

99-03-21, söndag

Det är inte utan att jag funderar lite på vad jag gör. De senaste veckorna har jag läst böcker och varit kunskapssugen som aldrig förr. Jag tycker inte jag har tid för att sova, trots att jag naturligt nog måste. Vad läser jag då? Olika böcker som har någon anknytning till datorvärden. I dessa dagar ligger jag med näsan i två böcker. Nyss var det tre...

Dagen har varit skön på det viset att jag helt och fullt vårstädat. Jag hade hoppats på besök av en tjejkompis, men det rann ut i sanden. Borde ha gjort matlådor också, men det får vänta någon dag. Efter städningen har jag försökt att finna olika programmeringssätt till en och samma layout på en vald hemsida. Jag lyckades bara delvis. Känner mig lite inrutad i gammalt tänkande. Detta trots bokinspirationer och inpiration kommen av arbetskamrater.

Igår, lördag, tävlade jag och Ulrika i Fagersta. Det blev en 3:e plats. Skönt med en bra placering efter förra tävlingens bottennapp. Till Fagersta åkte jag tåg tillsammans med en klubbtjejkompis. I och med att vi båda har frikort, tyckte vi att vi kunde ta omvägen över Hallsberg. I och med detta slapp vi komma fram så tidigt, samtidigt som vi kunde fika och koppla av på vägen. Hem åkte jag däremot ensam.

Efter en trevlig danskväll under fredagskvällen, längtar jag redan till nästa...

99-03-17, onsdag

Jag fortsätter att skriva ett par timmar för sent, det vill säga strax efter dygnsgränsen. Med andra ord flyttar vi oss tillbaka till en händelserik tisdag...

Gick upp vid 7.30-tiden för att åka in till Stockholm Central och möta Linda. Inte minst med tanke på att vi skulle ut och åka linjekännedom, var det roligt att se henne piggare än under måndagen. Det var ju mycket för hennes skull vi skulle ut och åka. Att man sedan får avkoppling och miljöombyte gör ju inte saken sämre.

Innan vi begav oss ut till plattformarna besökte vi pressbyrån. Jag försåg mig med äpplen. Efter betalning stoppade jag dessutom ner lite explosiv vara i ryggsäcken. Ja, det stod det på varudeklarationen av den Apelsin-Ananasdryck jag köpte. "Varning: förvaring vid för hög temperatur får innehållet att jäsa, varvid förpackningen kan explodera". Jag kan dock försäkra er om att jag drack upp drycken innan den blev "farlig". Våra planer ledde oss ut till Falun-tåget. Det visade sig dock vara välbefolkat i förarhytten, varför vi direkt ändrade plaerna att gälla X2000 mot Karlstad. Där var det bättre lycka. En mycket trevlig förare jag dessutom åkt med förut. Linda och jag delade syskonlikt på passagerarsätet i loket. Det var med god marginal upp till maxvikten för en lokförarstol om 160 kg. ;-)

Resan till Hallsberg blev riktigt gemytlig. Enda incidenten, som fortfarande finns kvar på näthinnan, var en svart katts millimetertur. Att ett tåg som gör ca 50 meter per sekund är svårberäknat är ju inte svårt att förstå. Denna katt hade nog några av sina nio liv kvar, för när den upptäckte tåget var den redan på väg att börja korsa järnvägen. Någon sekund senare försvann den ur vårt synfält, fortfarande mellan de båda järnvägsrälerna. Linda höll redan för ögonen och jag lyssnade efter det karaktäristiska ljudet av en påkörning. Ljudet kom aldrig och kattens hastiget över den sista rälen var god, samtidigt som plogen och hjulen sitter någon meter in under tåget. Helt säkra på att den klarade sig kan vi inte vara, men trots de låga oddsen är det nog det troligaste. Resan fortsatte en erfarenhet rikare.

I Hallsberg hade vi en halvtimma. Apoteket fick glädjas åt lite försäljning. Vidare färd gjordes därefter till Örebro. I Örebro gick vi länge och väl runt och letade ett bra matställe. Efter flera affärsutflykter fann vi vår drömrestaurant. Laxfjäril med kokt potatis och citronsås blev min lyxmiddag som jag blev bjuden på. Mätta, glada och belåtna fortsatte vår affärsrunda. Jag hittade en urgullig "prydnadskundvagn", (ca 15 cm bred, hög och lång). Linda och jag hade gått runt och kommenterat olika skyltningsmetodiker, varför affärsföreståndaren fick del av våra positiva utlåtanden när skyltningen ändå kom på tal. Glad och kanske aningen rörd, bjöd expediten på godis som tidigare prytt den "prydnadskundvagn" jag nu köpte. Efter ett bokhandelsbesök gav vi oss av mot stationen igen. Denna gången åkte vi via Arboga och Eskilstuna hem. Lika trevlig resa, delandes stol med Linda.

Efter hemkomsten blev det kvällssömn under ett par timmar.Nu har jag suttit vid datorn ett par timmar och det är dags att vila någon timma innan morgonen gryr.

99-03-16, tisdag

Dygnet är knappt två timmar gammalt. Jag är snart krypandes på väg mot min bädd, men innan dess ämnar jag skriva till dess jag blir less...

Gårdagen, (måndagen), blev en effektiv njutardag. Dagen kom att gå i en slags "Gör om mig anda". Jag började dagen med ett möte med en av styrelsemelemmarna. Dels för att få lite teknisk beskrivning av ventilationen i våra hus och dessutom för att få underlag till bostadsrättsföreningens hemsida. Efter detta bar det av en kortare sväng till jobbet. Det blev lite fixande och donande i samband med mina förberedelser inför "morgondagen". En linjekännedomstur planeras, troligtvis med Linda.

Före dagens underbara klipp Nu blev det då dags för förändringens vindar. Bilder till mitt nya körkort behövdes. En fotoautomat blev mitt nästa erövringsprojekt. Bilder blev det också. Detta före kommande deletapp. En "Gör om mig procedur" innefattar klippning. Sagt och gjort. Ett för mig känt köpcentrums underbaraste hårfriseringstjej fick dra sina underbara fingrar genom mitt hår. Det var inte första gången vi sågs, så det blev ett kärt möte och en avkopplande, njutbar och harmonisk halvtimma. Det är inte var dag man kan njuta av någon som vid förflyttningarna runt, och från sida till sida, sakta för handen runt huvudet och stilla följer nacken med sina lena fingrar. Jag skulle ha kunnat sitta i timmar. Njutningen var nog ganska ömsesidig dessutom. Hur som helst, En annan person blev jag. "Glad", "Trevlig", "Drömmande" och "Hårfager". Det var dags att fotografera sig igen. Denna gången blev det i ny tappning. Jag tror nog att något av korten ska passa mitt nya körkort. På jobbet blev det sista dagen med Therese som elev. Kvällen gick fort och bra, precis som det ska.

Efter dagens underbara klipp

Före

Efter

Söndagen blev lite extra. Njutardag även den dagen. Arbetade först under förmiddagen. När jag gick ifrån jobbet fick jag för mig att jag skulle åka iväg en sväng. Det bar av till Katrineholm. Nu fick jag tid för bokläsning. Väl i Katrineholm unnade jag mig en öl, (stor stark). Höjdpunkten för min resa blev hemresans skagenbaguette. Mums... Med den i magen gjorde det inget att jag missade kvällens dans. Hade kunnat ta mig ut dit, men fick hemlängtan när jag insåg att min danspartner skulle stanna hemma. Tröttheten blev då riktigt påtaglig...

99-03-13, lördag

Det är nästan så att man får kolla i almanackan för att minnas veckan. På ett sätt har veckan varit riktigt kort, men å andra sidan har jag varit sysselsatt från tidig morgon till sen kväll. Nätterna har inte heller lämnats ifred. Har varit ledig sedan i tisdags eftermiddag och extremt uppslukad av hemmsidesskapande. Allt ifrån tabeller, knappar till fördjupande läsning och inte minst textförfattande. Det är synd att min egen hemsida inte har fått del av denna energirikedom, men i sinom tid kanske kunskaperna smittar av sig även till denna hemsida.

Det har varit otroligt stimulerande att "sitta inne" och skapa. Borde nog ha insupit mera frisk luft, men det får räcka med att jag rymt hemmet för dansträning och i går även en utflykt till danspalatset "Lagår'n" i Skultuna. Fick förmånen att dansa flera härliga danser med Elenor. Det kändes hemvant och bara bra.

Hemfärden gick smidigt, även om det tar tid att skjutsa hem alla. Gick och la mig strax före fem på morgonen med vetskapen att jag borde gå upp drygt två timmar senare. Klockorna ringde. Så även min mobiltelefon som just används för detta ändamål. Två timmars sömn var dock för lite för att jag skulle komma till medvetande. Ytterligaren en timme senare vaknar jag, och då med mobiltelefonen kvar i min hand. Tydligen har jag varit på väg att ställa om telefonens väckarklocka, men utan att hinna innan sömnens återinträde.

Lite mer brottom än tänkt blev det till dagens huvudattraktion. En härlig träningsdag med tränaren och danstalangen Liselotte. Meriterna är inte att ta miste på, och det avspeglar sig inte minst i den härliga tränarandan. Efter ett par timmars träning var det ändå skönt att vända hemåt. Tog mig en eftermiddagslur innan det blev en softarkväll framför TV:n. Snart bör jag förbereda mig inför morgondagens, (söndagens), arbetspass...

99-03-06, lördag

Idag har det varit jättetrist väder. Regn, decimetertjockt slask och dimma som gör att man knappt hittar hem ens i sina vildaste fantasier. Jag hoppas en av mina vänner har det bättre på andra sidan Östersjön. En resa bort till det okända hade kanske inte bjudit mycket bättre väder, men lite senvintersstimulans med upptinat blod och lyckokänslor givna av en "blodad tand".

Jag får finna glädjen på närmare håll. Dagens danstävling innebar ingen succé. Vi åkte ut direkt, utan varken dunder eller brak och utan att göra några direkta tabbar eller misstag. Vi hann nog inte bli riktigt laddade tillsammans helt enkelt, något som defenitivt inte saknades efteråt istället. Efter att nu ha sovit middag ett par timmar, blir det snart dags att åka till EBBA-quppens efterdans. Det ska bli en höjdarkväll som förhoppningsvis förflyttar tankarna bort ifrån semester och till verkligheten.

Under gårdagskvällen åkte jag hem till mina föräldrar. Pappa fick mitt nuvarande favoritgosedjur, en groda, i present eftersom födelsedagen var inne. Jag var dock jättetrött. Gick hem efter bara ett par timmar. Det var nog tur att jag stod över Mälarsalens dans. Min ork hade nog svikit mig även där.

99-03-05, fredag

Nu har jag inte lyckats skriva här på flera dagar, trots att både viljan och tanken funnits varje dag. Ute är det tät dimma och risk för snöfall. Eventuellt är det små fina korn som dansar ner ifrån himlen.

I söndags lyckades jag putsa sönder min glasögonskalm innan jag gick till jobbet. En ersättningsskalm ska nu ha anlänt till min optiker. Får se om jag hinner åka dit idag. I övrigt lyckades jag riktigt bra med att laga glasögonen provisoriskt. Av en påsklämma, (mässing), lyckades jag böja till två tunna bleck, vilka genom tejpning höll allting smidigt i rätta positioner. Utseendemässigt var det godtagbart, speciellt med tanke på att bleckens färg stämde bra överens med bågen i övrigt. Förmildrande omständigheter är ju också lagningens placering, glasögonens högra skalm.

I Måndags var jag med i TV3 som hastigast. Programmet "Silikon" hade med ett reportage ifrån dansmaran i Örnsköldsvik, (5-7 februari). Under de sekundrar jag var med var jag inte dansande utan gående utomhus påväg till dansen i sällskap med Theresie. Dansinslaget blev endast några få minuter långt. Vinklingen blev relativt bra även om det i bild blev en "överpresentation" av "gnussandet" i jämförelse till övrig dans, inte minst buggen som kanske mer speglar landets dansarvanor.

Tisdagen gav mig ett andrum. Det blev många ärenden utförda under förmiddagen och ett kort möte med en dansvän. I Kista centrum hittade jag vad jag sökte. Två böcker för att vidga mina hemsideskunskaper ytterligare. Jag tvekade länge eftersom dessa var för sig kostade 398 kronor. Bestämde mig för denna utgift om ca 800 kr. I kassan blev det glädjande ca 250 kronor över. 30 % rabatt denna dag... Inte fel... Åkte en sväng till Stockholm för att äta, läsa och koppla av ordentligt innan arbetsdagen. En underbar dag blev det med allt sammantaget. Fick till och med lite tid över för läsning på jobbet.

Onsdagen var ledig. Hjälpte mamma och pappa med möbelflytt ifrån Norrviken. Efter sju timmars flyttarbete var det dags för mig att åka till dansträningen. En seg träningsrunda. Fötterna och huvudet ville inte vara med.

Torsdagen bjöd på tankearbete. Efter en tidig arbetsdag tog jag mig en timmas middagssömn. Därefter blev det datorarbete, styrelsemöte och ytterligare nattligt hemsidessnickrande. Det roliga är att inspiraionen ifrån mina nya böcker får layouten att bli precis som jag önkar den. När jag ska ta igen sömnbristen vet jag inte. Har just suttit och skrivit e-mail till min bästa e-mailvän. En riktigt roande uppgift som gärna får ta några minuter extra av min fritid.

 
 
Beakta detta...
 
Läs dagboken med en extra positiv anda. Beakta noga att negativa ord ofta klingar så mycket starkare än de flesta positiva någonsin kan göra och därför bör betonas ned aktivt vid läsning.
 
Kritiska ord och omdömen är inte avsedda att skada eller förtala fysisk person, förening, företag eller annan förebild, utan är endast tilltagna för att om möjligt, för egen del, återge en styrka av ofta tillfälliga och dagsaktuella sinnesyttringar för personligt bruk och minnesbeaktande.
 
Skulle riktigt potentiella kritik- och konflikthärdar förekomma, behandlas dessa uteslutande utanför detta media för att underlätta en direkt och dubbelriktad konfliktlösningsmetod. Referat kan naturligtvis förekomma inom ramen för normalt dagboksskrivande. Kritisk återkoppling till dagbokens innehåll välkomnas och skall beaktas. Dagboken är tänkt att på ett verklighetsanknutet sätt balansera kritik och beröm.
 
Som läsare ombeds du dock beakta att innehållet trots allt är partiskt författat och att en motpart mycket väl kan vara ofrivilligt drabbad av vinklad kritik där personlig nytta, föreningsintressen, företags- eller förebildsintressen inte betonats tillräckligt tydligt och rättvist. Lojalitet mot alla parter är dock en grundfilosofi, inte minst genom denna förklaringstext. Att helt utelämna kritiskt tänkande och framtoning skulle i sig vara en missvisande verklighetsflykt, föga journalistiskt och dokumentärt korrekt för eftervärlden...
 
 LÅ-03
 

Gästbok Mail välkomnas Dagbok Dikter Fotoalbum
Släkt Vänner Fritid Resor Musik Arbete/Utb. Smått och gott
Innehåll

En ny dag, ett nytt äventyr...

Åter startsidan

Här finner du lite av min vardag, helgdag och festdag...
Länkar till andra hemsidor där dagbok förs:Senast uppdaterad 2005-12-22 av Lars Ålander
(OBS! Datumet gäller endast denna sida, andra kan vara ändrade senare!)
Mailadress (hem): lamal@algonet.se

HEMSIDANS NYHETER
(Bör besökas då och då)

Dagbok på nätet!